ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представили нового керівника СБУ області

Анастасія Мельник

|

Виконуючий обов‘язки голови СБУ Іван Баканов сьогодні, 6 липня, у Львові представив нового начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області Олександра Бондарука. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Представлення відбулося під час зустрічі  Президента України Володимира Зеленького з громадськістю у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

На фото зліва – Олександр Бондарук

 

Нагадаємо, указ про призначення Олександра Бондарука на посаду керівника СБУ Львівщини Президент України Володимир Зеленький підписав 1 липня.

Довідка. У квітні 2014 році Олександра Бондарука було призначено на посаду очільника Управління СБУ у Хмельницькій області. Однак, вже у квітні його звільнив експрезидент Петро Порошенко. Пізніше він також працював заступником начальника 1 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Як повідомляв Львівський портал, Володимир Зеленський представив нового очільника Львівської ОДА, а також анонсував призначення Дениса Шмигаля на посаду керівника Івано-Франківської ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *