ОСТАННІ НОВИНИ

Максим Нефьодов: «Хочу, щоб митники не асоціювалися з Mercedes та маєтками»

Анастасія Мельник

|

Новопризначений керівник Державної митної служби України Максим Нефьодов про перезапуск очолюваного відомства:

«15 липня розпочинаю роботу над створенням Державної митної служби. І хочу вам усім пообіцяти – це буде  орган абсолютно нового класу.

Чотири з половиною роки тому я прийшов після Майдану змінювати країну. Мені здається, що за цей час я довів, що жодна людина, яка намагалася зі мною «домовитися»  – ні про що не домовилася.

Я довів те, що можна працювати так, як ми про це мріяли, коли стояли на Майдані. Про те, що державний чиновник може бути не лише чесним, але й ефективним.

Я хочу, щоб словосполучення «український митник» звучало гордо, щоб це не асоціювалося із «Мерседесами», з маєтками, а натомість асоціювалося з гідними зарплатою, умовами праці та службою українському народу.

Окремо хочу звернутися до бізнесу. Я розумію, що ви не довіряєте владі, я розумію, що за 27 років незалежності влада багато разів вас розчаровувала. Але зараз ми хочемо бути вашими союзниками. Ви можете розраховувати на нашу допомогу, але натомість ми хочемо розраховувати і на вас, тому що у цій боротьбі не можна перемогти окремо».

Нагадаємо, 5 липня Кабінет міністрів призначив Максима Нефьодова на посаду керівника Державної митної служби України.

Довідка.

У лютому 2015 року Максим Нефьодов був призначений заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України. У листопаді 2016 року його призначили першим заступником міністра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *