ОСТАННІ НОВИНИ

Главою Державної митної служби призначили Нефьодова

Соломія Головіна

|

Кабінет міністрів призначив Максима Нефьодова керівником Державної митної служби. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду, повідомляє Укрінформ.

 

«Є пропозиція підтримати кандидатуру Максима (Нефьодова – ред.) на призначення, і я з радістю підпишу рішення про призначення. Заперечень немає, рішення прийнято», – сказав прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Прем’єр додав: «Я підтримував впровадження Prozorro, дерегуляцію. Точно так я буду підтримувати Нефьодова і команду, яку він сформує. Але мені потрібен результат. Білий бізнес має працювати з космічною швидкістю, а всі тіньові схеми мають бути ліквідовані на системному рівні. Ми можемо це зробити разом».

Як відомо, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов переміг у конкурсі на посаду голови Державної митної служби.

Заступником міністра економічного розвитку і торгівлі України Нефьодов став у лютому 2015 року. У листопаді 2016 року його призначили першим заступником міністра. До приходу у відомство він був співкеруючим партнером фонду прямих інвестицій Icon Private Equity, очолював інвестиційно-банківський департамент Dragon Capital.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *