ОСТАННІ НОВИНИ

У області відкрили школу фахівців-мінометників

Соломія Головіна

|

У 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулись урочисті заходи з нагоди відкриття навчальної школи фахівців-мінометників. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі вишу.

 

Як зазначається, її створено для вивчення сучасних методів боротьби з укритими цілями противника та для руйнування польових укріплень. Саме тут військовослужбовці опановуватимуть велику кількість корисних знань та навичок, зокрема, досконале володіння мінометними розрахунками, їх обслуговування та ремонт, а також навички, що допоможуть у розпізнаванні вразливих місць ворожих укріплень, техніки та живої сили супротивника.

Звертаючись до присутніх на урочистостях, командир 356-го Навчального артилерійського полку полковник Юрій Тищенко наголосив, що навчатись у новоствореній школі мінометників почесно, адже саме у ній, військовослужбовці можуть отримати гідну військову підготовку за фахом і у майбутньому поповнити лави ЗС України справжніми, патріотично налаштованими професіоналами.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *