ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-радник Садового спорудить у Великому Любені сміттєпереробний завод

Андрій Котенський

|

Львівська ОДА дозволила «Грінері» спорудити смісміттєпереробний завод та полігон твердих побутових відходів в межах Великого Любеня. Про це йдеться в розпорядженні т.в.о. голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського, передають Варіанти.

 

Львівська ОДА відвела ТзОВ «Грінера-Л» земельну ділянку орієнтовною площею 41,0695 га, розташовану за межами населеного пункту на території Великолюбінської селищної ради Городоцького району Львівської області для облаштування комплексу з переробки, утилізації, видалення та захоронення твердих побутових відходів.

За інсайдерською інформацією, мешканці Великого Любеня виступають проти спорудження полігону та заводу в межах населеного пункту.

Нагадаємо, «Грінера-Л» є філією ТзОВ «Грінера Україна», власником якої є колишній радник з питань інфраструктури міського голови Львова Андрія Садового Богдан Михалусь, який мешкає у США. У січні 2017 року проти чиновників Львівської міськради порушили кримінальну справу за фактом зловживання під час проведення конкурсу на вивіз сміття у Галицькому районі Львова, який виграло ТзОВ «Грінера Україна».

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *