ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники затримали контрабандистів сигарет

|

У середу, 3 липня, прикордонники у межах Львівської та Волинської областей завадили порушникам переправити до Польщі 38 ящиків сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

 

У повідомленні сказано, що прикордонники відділу «Амбуків» поблизу українсько-польського кордону помітили групу осіб, які з пакунками рухались в сторону сусідньої Польщі. Відтак «на гарячому» було затримано двох чоловіків, ще декілька з порушників вдалися до втечі в тил України.

На місці затримання правоохоронці виявили 30 ящиків, в яких знаходилось майже 15 тисяч пачок сигарет.

У ході подальших пошукових заходів прикордонники затримали ще двох громадян України, які, ймовірно, причетні до протиправної діяльності. Заходи по встановленню усіх обставин справи та притягнення порушників до відповідальності тривають.

Ще 8 ящиків із контрабандним куривом та двох порушників в 20 метрах від кордону затримали прикордонники відділу «Смільниця» Мостиського загону. Наші співвітчизники намагались незаконно переправити через державний кордон до Польщі майже 4 тисячі пачок сигарет українського виробництва.

Усі затримані контрабандні сигарети будуть передані працівникам митниці, а правопорушникам за вчинену протиправну діяльність доведеться відповідати перед судом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *