ОСТАННІ НОВИНИ

26 Book Forum шукає волонтерів

Анастасія Мельник

|

Упродовж 18−22 вересня у Львові відбудеться головний культурний фестиваль країни – 26 Book Forum. Відтак організатори шукають юних та активних помічників. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськради.

 

Які вимоги до волонтерів?

  • ініціативність та комунікабельність, бо, перш за все, тобі доведеться спілкуватися з відвідувачами та бути амбасадором фестивалю;
  • відповідальність під час виконання всіх поставлених завдань;
  • готовність допомагати до фестивалю та безпосередньо в дні проведення.

Що організатори пропонують?

  • розвиток комунікаційних здібностей;
  • знайомство із сучасним літературним світом;
  • участь в ексклюзивних подіях фестивалю;
  • можливість стати частинкою класної команда, яка мотивує та надихає;
  • залучення до організації одного з наймасштабніших фестивалів України.

Реєстрація — за посиланням.

Під час фестивалю у нас буде декілька груп волонтерів, кожна з яких матиме окремі завдання. Серед запропонованих в анкеті ви можете обрати ту роботу, яка вам більше до душі:

Реєстрація — формування та видача реєстраційних пакетів для учасників, сканування квитків та видача браслетів учасникам та відвідувачам, контроль квитків на вході, реєстрація окремих груп відвідувачів.

Інформація — надання інформації відвідувачам: про заходи — що, де і коли відбувається, як туди пройти, а також щодо стендів видавництв, туалетів, медпункту, охорони, входів/виходів тощо.

Пресцентр — написання статтей на сайт, збір інтерв’ю з учасниками, видавцями, гостями фестивалю, створення фоторепортажів з подій, розміщення новин на сайті.

Технічна служба — контроль наявності, справності та роботи техніки на локаціях BookForum, допомога учасникам заходів у підключенні необхідної апаратури.

911 — надання термінової допомоги у вирішенні непередбачуваних ситуацій, надання допомоги на окремих ділянках, де виникають певні труднощі (наприклад, перенесення технічного обладнання з однієї локації на іншу).

Волонтер на локації — допомога учасникам заходів у проведенні події, слідкування за порядком на локації, надання консультації по програмі відвідувачам, учасникам заходів, облік кількості відвідувачів заходів.

Супровід — супровід іноземного гостя 26 BookForum під час його перебування на фестивалі: зустріч в аеропорту/ на вокзалі, допомога в добиранні до місця проживання, при реєстрації, до місця проведення заходу, супровід по місту.

Дедлайн заповнення заявок – 14 липня.

Окрім того організатори форуму шукають амбасаторів по всій Україні.

«Хочеш стати представником 26 Book Forum у своєму регіоні? Мрієш долучитись до великої команди фестивалю? Вмієш згуртувати людей та володієш ораторськими здібностями? Тоді тобі до нас! Заповни анкету і стань амбасадором фестивалю. Від нас — запрошення на фестиваль, фірмовий мерч та неоціненний досвід», — повідомляє дирекція форуму.

Набір амбасадорів триває до 22 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *