ОСТАННІ НОВИНИ

Колишнього львівського екоінспектора оштрафували через незадеклароване майно

Наталя Дуляба

|

Сихівський районний суд визнав колишнього працівника Державної екологічної інспекції Львівщини винним у вчиненні чотирьох адмінправопорушень, пов’язаних із корупцією. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури області.

 

Встановлено, що головний спеціаліст відділу екологічного контролю водних ресурсів та атмосферного повітря – державний інспектор з охорони навколишнього середовища вказаного відомства порушив законодавство і несвоєчасно подав декларацію про доходи перед звільненням. Такі дії ексчиновника кваліфікували за ч.1 ст.172-6 КУпАП.

Окрім цього, обіймаючи іншу посаду у цій же структурі (головного спеціаліста відділу екологічного та радіологічного контролю на митній території Львівської області), держслужбовець тричі не повідомив НАЗК про суттєві зміни у майновому стані.

Зокрема про придбання автомобіля Mersedes Benz C250 вартістю більше 156 тисяч грн, отримання понад 277 тисяс грн доходу від продажу автомобіля Volkswagen  Passat та про набуття у власність Mersedes Benz 316 CDI ціною більше ніж 151 тисячу грн. Такі дії кваліфіковано за ч.2 ст.172-6 КУпАП.

Відтак за порушення вимог фінансового контролю колишнього посадовця суд визнав винним та застосував стягнення у вигляді штрафу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *