ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина закупила понад дві тисячі путівок для оздоровлення дітей

Анастасія Мельник

|

Від початку червня майже тисячу дітей пільгових категорій з Львівщини оздоровили у літніх таборах. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

«Станом на сьогодні більше ніж 300 дітей відпочили на узбережжі Чорного моря та більше як 600 у закладах Львівської області. Таких дитячих закладів працює 12, з яких 3 – санаторного типу, і 9 – оздоровлення та відпочинку. Ці заклади отримали усі необхідні дозвільні документи  для проведення кампанії з оздоровлення», – розповіла директор департаменту соціального захисту населення ЛОДА  Наталія Кузяк.

На фото: Наталія Кузяк

 

Вона зауважила, що за кошти державного бюджету  у таборах «Артек» та «Молода Гвардія» оздоровили з початку року понад 600 дітей пільгових категорій.

«Ці табори функціонують без відриву від навчального процесу і діти можуть там відпочивати упродовж року», – додала Наталія Кузяк.

Окрім того, директорка департаменту освіти і науки  ЛОДА Любомира Мандзій розповіла, що на базі закладів загальної середньої освіти у червні організували  448 пришкільних таборів відпочинку з короткотривалим перебуванням, а також 65 таборів з  денним перебуванням дітей.

На фото: Любомира Мандзій

 

«Пришкільні табори діяли практично на всій території області і у них відпочили майже 23 тисячі дітей. З 10 по 24 серпня плануємо провести ще  один англомовний табір «GoGamp» на базі  Міженецької ЗОШ №1. Окрім того, у системі освіти ми маємо ще чотири табори відпочинку: табір “Росинка” у Жовківському районі, табір “Сокіл” у Золочівському та два табори у Сколівському районі, у яких мають можливість оздоровитись діти з цих районів та учні шкіл м. Львова», – повідомила Любомира Мандзій.

Детальнішу інформацію щодо отримання путівок та переліку дитячих закладів оздоровлення можна дізнатись за посиланням.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *