ОСТАННІ НОВИНИ

На Старосамбірщині п’яний водій на «Фольксвагені» злетів у кювет

Наталя Дуляба

|

У вівторок вранці, 18 червня, орієнтовно о 08:30 год. біля села Головецько Старосамбірського району виникла ДТП, у якій травмувались двоє людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

Як попередньо встановили правоохоронці, 24-річний водій автомобіля «Фольксваген Пасат», мешканець Львова, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

Внаслідок аварії постраждали дві людини: сам водій отримав закриту черепно-мозкову травму, а його пасажир, 27-річний місцевий мешканець, – струс мозку, закриту черепно-мозкову травму та забій коліна. Обох чоловіків доправили до лікарні, де медики діагностували їм ще й алкогольне сп’яніння.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події, триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *