ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти 30 разів обстріляли українських військових. Є поранені

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 16 червня, російські збройні формування 30 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, при цьому двічі застосовуючи заборонене Мінськими угодами озброєння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Найактивнішими окупанти були у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Там вони 23 рази обстріляли українські позиції поблизу Водяного, Талаківки, Павлополя, Новотроїцького, Лебединського, Пищевика, Богданівки, Опитного, Широкиного та Новогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» вогонь по українських військових вели біля Південного, Кримського, Новотошківського та Станиці Луганської.

Минулої доби противник обстрілював наших захисників з озброєння БМП, гранатометів різних систем, мінометів калібру 120 та 82 мм, із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів двоє українських військових отримали поранення. За даними розвідки, двох окупантів було поранено.

Від початку поточної доби на Донбасі ворог обстріляв позиції Об’єднаних сил сім разів поблизу Широкиного, Лебединського, Талаківки, Пищевика, Південного і Новотошківського. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *