ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії сухопутних військ відсвяткували випуск близько 700 офіцерів ЗСУ

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 15 червня, у Львові в Національній академії сухопутних військ відбувся урочистий випуск близько 700 молодих офіцерів для Збройних сил України. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Привітали випускників представники Академії сухопутних військ, Львівського державного університету внутрішніх справ, військових частин ЗСУ та Національної гвардії України, представники влади та управлінь різноманітних державних структур, духовенство.

Під час свого звернення до молодих офіцерів начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенантом Павло Ткачук зазначив, що серед цьогорічних випускників Академії сухопутних військ – 187 є учасниками бойових дій.

«Сьогодні Національна академія сухопутних військ – один з найстаріших ВУЗів України випускає нову когорту офіцерського корпусу. В строю сьогодні рекордна кількість випускників. 689 офіцерів поповнять Збройні Сили України. Також в строю стоїть 187 учасників бойових дій….Ми зробили все, щоб ви отримали прекрасні знання, досвід, професійні навички. І я вірю, що ви готові стати офіцерським корпусом ЗСУ. Вам випала шляхетна доля, особливо в цей нелегкий для держави час», – підкреслив він.

Зазначимо, що цього року 14 випускників Академії сухопутних військ закінчили навчання з відзнакою та золотою медаллю, а близько 80 випускників отримали дипломи з відзнакою. Абсолютна більшість офіцерів-випускників продовжать службу у бойових бригадах, які виконують завдання у районі проведення Операції об’єднаних сил.

Під час урочистого випуску представники духовенства освятили на успішну службу молодих офіцерів. На останок військовослужбовці Національної академії пройшли урочистим маршем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *