ОСТАННІ НОВИНИ

У театрі «Воскресіння» триває реконструкція

Анастасія Мельник

|

У Львівському академічному духовному театрі «Воскресіння» триває капітальний ремонт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради.

 

За словами заступник міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, сьогодні завершеними є сцена, підлога, крісла та частина балконів.

Загалом на Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» за останні три роки було виділено близько 1,5 млн грн. За ці кошти було зроблено:

1. Встановлено нові вхідні двері і вікно.

2. Встановлено нові двері в глядацькій залі.

3. Відремонтовано вестибюль та закуплено нові світильники у вестибюлі.

4. Покладено новий паркет в глядацькому залі.

5. Зроблено поліпшене штукатурення стін, стелі, колон та балконів у глядацькому залі.

6. Зроблено поліпшене фарбування стін, стелі, колон та балконів у глядацькому залі. Закуплено світильники у глядацькій залі. Відремонтовано колони, стеля, стіни на сцені закуплено нові крісла для глядачів.

7. Замінено покриття сцени.

8. Облаштовано бетоні сходи в підвальні приміщення під сценою для майбутніх гримерних кімнат.

9. Влаштовано гідроізоляцію з гідроізоляційної мембрани та зроблена бетонна стяжка в підвальних приміщеннях.

10. Облаштована театральна апаратна площею 210 м².

11. Розроблено проектно-кошторисну документацiю на облаштування гримерок театру, проекту вентиляції та електропостачання у приміщенні театру.

«Вся проблема була в тому, що під час грози у 2017 році не витримала водостічна система і були затоплені стелі театру. Саме з цього ми починали ремонтні роботи. До того тут дуже мало що робилось, тому театр був в досить плачевному стані. Зараз вже зроблено досить багато і театр є комфортним, гарним і чистим», — розповіла заступниця директора театру «Воскресіння» Галина Ткачук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *