ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний водій, віткаючи від львівських патрульних, злетів у кювет

Вероніка Рой

|

На Львівщині п’яний водій на автомобілі Renault Kangoo, який намагався втекти від патрульних, злетів у кювет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Як йдеться у повідомленні патрульних, сьогодні на 53км+800м автодороги Львів-Шегині патрульні працювали з пристроєм для вимірювання швидкості TruCam. Він зафіксував перевищення автомобілем Renault Kangoo швидкості в населеному пункті Судова Вишня. Вона становила 108 км/год.

«Вимогу про зупинку патрульних водій проігнорував та продовжив рух, збільшуюючи швидкість. Інспектори вирішили почати переслідування. Оскільки патрульні в цей час перебували не в автомобілі, це дало можливість порушнику віддалитися. Невдовзі, вдалечині, екіпаж побачив, як автомобіль злетів у кювет на перехресті з селом Заріччя. Патрульні негайно вирушили на допомогу. На щастя, 51-річний водій не отримав ушкоджень і в присутності медиків відмовився від госпіталізації. У порушника виявили ознаки алкогольного сп’яніння, однак від перевірки він відмовився», – зазначають патрульні.

На водія склали 3 протоколи: за скоєну ДТП(ст.124 КУпАП), за нетверезе керування (ч.1ст.130 КУпАП) та за невиконання вимог про зупинку (ст.122-2 КУпАП). Також на нього винесли постанову за перевищення дозволеної швидкості ( ч.3ст.122 КУпАП).

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *