ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора «замінували» 337 об’єктів в 12 містах України

Вероніка Рой

|

Протягом минулої доби до підрозділів Нацполіції України надійшло 37 неправдивих повідомлень про замінування 337 об’єктів в різних міста України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін.

 

За його словами, до поліції надходили повідомлення про замінування об’єктів у Києві, Дніпрі, Львові, Луцьку, Рівному, Харкові, Запоріжжі, Миколаєві, Полтаві, Черкасах, Одесі, Генічеську.

«Уявить собі правоохоронцям прийшлося евакуйовувати більше 32 тисяч громадян з 77 закладів швидкого харчування, 18 торговельних центрів, 6 гіпермаркетів, 16 житлових будинків, готелів, 5 станцій Київського метрополітену. Покидьки просто знущалися на громадянами України», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Також він повідомив, що більшість повідомлень про замінування надходили на електронні адреси різних організацій та підприємств з поштового сервісу з присвоєною ІР-адресою у вказаний часовий період, яка належить ТОВ, що зареєстровано в РФ.

Нагадаємо, вчора вдень надійшло повідомлення про замінування більше 10 об’єктів у Львові. Також вчора анонім повідомив про замінування «Арени Львів», де в той час відбувався матч відбірного турніру Євро-2020 Україна — Люксембург.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *