ОСТАННІ НОВИНИ

Під час матчу збірної України на «Арені Львів» анонім повідомив про замінування стадіону: евакуації людей не проводили

Вероніка Рой

|

Вчора, 10 червня, близько 21:50 год., на електронну адресу головного управління СБУ у Львівській області надійшло повідомлення про замінування стадіону «Арена Львів». Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Як повідомляється, з 22.40 год. до 23:30 год. на місці працювали підрозділи сил цивільного захисту області та міста Львова. За результатами обстеження приміщень та прилеглої території вибухових пристроїв не виявлено. Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Водночас у повідомленні департаменту не зазначили, чи проводилася евакуація людей. Хоча додамо, що у цей час на «Арені Львів» відбувався матч відбірного турніру Євро-2020 Україна — Люксембург. 

Як пояснили Львівському порталу у прес-службі Нацполіції Львівщини, евакуацію людей зі стадіону не проводили, оскільки, за їх словами, правоохоронцями були здійснені усі необхідні заходи безпеки.

«Правоохоронці ретельно оглянули стадіон, прилеглу територію. Також були додаткові заходи безпеки. Коли люди заходили на стадіон перед початком матчу, їх додатково ретельно оглядали. Тому евакуація людей не проводилася, лише повторне проведення огляду», – розповіли у поліції.

Також вчора вдень надійшло повідомлення про замінування більше 10 об’єктів у Львові. За інформацією департаменту цивільного захситу Львівської ОДА, з 11.30 год. до 19:20 год. На місцях працювали підрозділи сил цивільного захисту області і міста Львова. За результатами обстеження приміщень та прилеглої території вибухових пристроїв не виявлено. Проводяться заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *