ОСТАННІ НОВИНИ

Мистецький захід зі смаком фінансів: у Львові відбулась виставка-продаж дитячого живопису

Вероніка Рой

|

Вчора, 28 травня, у дворику Львівського інституту Університету банківської справи, що на вулиці Коперника, 14, відбулася виставка-продаж дитячого живопису. Захід був приурочений до Дня банкіра, 14 Аукціону надій та до 79-річчя Львівського інституту Університету банківської справи. Про це у коментарі Львівському порталу повідомила доцент кафедри менеджменту та соціально-гуманітарних дисциплін інституту Оксана Кадикало.

 

Участь у виставці взяли три юні художниці – діти працівників однієї з кафедри Львівського інституту банківської справи. У мистецьому заході взяли участь 9-річна Олеся Кадикало, 8-річна Катерина Дзеньдзюра та 10-річна Христина Богів.

На виставці можна було насолодитися роботами юних мисткинь, які навчаються в різних художніх студіях та є призерами багатьох виставок та конкурсів. Відвідувачі мали змогу допомогти маленьким художницям здійснити мрії, придбавши їхні картини. Всього кожна з учасниць представила по 10 картин.

Однак з учасниць виставки Олеся Кадикало вважає: «Художник – це відображення настрою, емоцій та почуттів. Мені дуже подобаються яскраві, теплі барви, які будуть відображати лишень позитивний та добрий настрій людини в гармонії з Богом!».

(Фото робіт Олесі Кадикало)

На виставці Олесі Кадикало вдалось продати 8 картин з 10.

Фото: Оксана Кадикало,Львівський інститут банківської справи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *