ОСТАННІ НОВИНИ

В центрі Львова горів Альфа-банк

Наталя Дуляба

|

Сьогодні вночі, 28 травня, на площі Галицькій, 13 горіло відділення російського Альфа-банку. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

Повідомлення про пожежу у відділенні Альфа-банку до рятувальників надійшло о 03:56 год. Загасити вогонь вдалося о 04:13 год. Вогонь пошкодив офісні меблі на площі 20 кв м.

Наразі причини виникнення займання встановлююся.

Як повідомили Львівському порталу у Нацполіції Львівщини, займання у відділенні банку сталось через те, що невідомі особи розбили вікно та кинули у приміщення пляшку з невідомою займистою речовиною.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до десяти років позбавлення волі.

Поліцейські просять зголоситися всіх очевидців події та тих, хто володіє інформацією, яка допоможе встановити осіб, причетних до скоєння злочину.

Нагадаємо, у Львові вже неодноразово підпалювали Альфа-банк. Востаннє одне з відділень цього банку горіло наприкінці листопада 2018 року. А взимку 2016 року у Львові активісти «ховали» відділення Альфа-банку.

Альфа-банк, який входить до «Альфа-групп» російського бізнесмена Михайла Фрідмана, тривалий час був одним зі спонсорів Alfa Jazz Fest у Львові.

Фото: Ігор Зінкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *