ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові прощатимуться з Героєм Романом Досяком

Анастасія Мельник

|

Завтра, 25 травня у Львові прощатимуться з львівським Героєм, бійцем 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Романом Досяком. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

 

Парастас відбудеться у церкві св. Петра і Павла ПЦУ (на вул. Личаківській, 82а), вночі, 25 травня, коли тіло Героя прибуде до Львова – орієнтовно о 3 годині ночі.

О 12 годині у церкві  відбудеться Чин похорону. Опісля, похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище, де на полі почесних поховань № 76 відбудеться Чин погребення.

«Декілька днів. Декілька довгих днів боровся він сам та відчайдушно намагались його врятувати лікарі. Весь цей час його сім’я та побратими молились Господу. Але…
Відійшов у вічність наш бойовий побратим-Роман Досяк, який зазнав страшного поранення під час бою з російсько-терористичними військами в Луганській області.
Спи спокійно, брате, ми ніколи не забудемо. Та не пробачимо. Будь певний.
Ще одним яноголом стало більше…», – написали його побратими.

У 48-річного Романа Досяка залишились син, донька та дружина.

Як повідомляв Львівський портал,  22 травня у Дніпрі, в лікарні імені Мечникова, помер боєць зі Львівщини, Роман Досяк, який у ніч на 18 травня отримав кульове поранення поблизу Кримського на Луганщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *