ОСТАННІ НОВИНИ

Під варту взяли азербайджанця, який серед ночі у Львові побив і пограбував парубка

Соломія Головіна

|

У Львові взяли під варту 34-річного азербайджанця, який напав на вулиці Джерельній на хлопця і пограбував його. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Інцидент стався пізно вночі 21 квітня поблизу одного із житлових будинків на вул.Джерельній у Львові. Встановлено, що 34-річний зловмисник підійшов до 21-річного хлопця та побив його – завдав декілька ударів по голові та тілу.

При цьому лиходій викрав мобільний телефон, планшет, золоту прикрасу і гроші. Після скоєного – утік. Сума завданих потерпілому збитків становила майже 9 тис. грн.

Шевченківським районним судом м. Львова обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою громадянину Республіки Азербайджан, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 ККУ (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого).

На даний час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії. За вчинення вказаного злочину законодавством України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *