ОСТАННІ НОВИНИ

Іздрик наступного тижня презентує у Львові нову книжку

Соломія Головіна

|

У середу, 29 травня, на львів’ян чекає вечір атмосферної музики, поезії й презентація нової книжки Іздрика «Меланхолії», яка нещодавно побачила світ у «Видавництві Старого Лева». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

«Меланхолії» – нова книжка Юрка Іздрика, яка пульсує живими емоціями. Як наголошують у видавництві, це поезія, що не ховається в холодні слова і загадкові метафори, а ловить моменти життя і оголює його найпотаємніші сенси.

«Поезія Юрка Іздрика – «пристрасть на межі крововиливу, ніжність – наче пара від подиху, радість за межею істерики». Тут стільки любові, скільки може вмістити серце чоловіка, яке вміє відчувати біль і красу однаково гостро. Впродовж години відчути усе це та вижити під силу лише поетам і справжнім фанатам поезії», – зазначають у «Видавництві Старого Лева».

Про любов як акт ескапізму й про любов як спосіб порятунку говоритимуть, читатимуть та музикуватимуть автор книги Юрко Іздрик, поетеса Мар’яна Савка, піаніст Юрій Романів та гітарист Сергій Гурін.

Захід відбудеться у «Львівській копальні кави» (пл. Ринок, 10) 29 травня о 19:00. Вхід вільний.

Фото: «Видавництво Старого Лева»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *