ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаївському районі перекинувся автомобіль: травми отримали три пасажирки

Вероніка Рой

|

Вчора, 17 травня, близько першої ночі між селами Суха Долина та Глухівець у Миколаївському районі перекинувся «Фольксваген Кадді». Внаслідок ДТП постраждали три жінки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області

 

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Фольксваген Кадді», 45-річний мешканець міста Миколаїв, не впорався з керуванням, після чого автомобіль перекинувся. Із тілесними ушкодженнями до лікарні доставили трьох пасажирів автомобіля, мешканок Миколаєва та району віком 38-49 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *