ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер Укрпошта перевозитиме вантаж з аеропорту «Львів»

Наталя Дуляба

|

Укрпошта збільшила кількість точок вильоту для експорту. Відтепер відвантаження товарів здійснюватимуть не лише в аеропорту Борисполя, а й у Львові, Одесі та Жулянах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі компанії.

 

Якщо раніше Укрпошта відвантажувала товар лише в аеропорту «Бориспіль», то тепер це робитимуть ще у трьох аеропортах України: в міжнародному аеропорту «Київ» ім. Сікорського, (Жуляни), в міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького та аеропорту Одеси.

Відвантаження товарів здійснюватимуть у партнерстві з польським авіаперевізником LOT та турецькими Turkish Airlines.

Як зазначив перший заступник генерального директора з операційної діяльності Укрпошти Олександр Перцовський, у 2018 році імпортно-експортні операції компанії складали близько 11,6% всього авіаційного поштово-вантажного трафіку аеропорту України. Тож тепер Укрпошта взялась ще більше наростити свої логістичні потужності.

«Відтепер замість одного аеропорту обслуговувати експортні відправлення будуть чотири. Це дасть змогу покращити якість доставки, скоротити строки надходження відправлень та мінімізувати ризики затримок під час пікових навантажень, наприклад, різдвяних свят.  Регіональні аеропорти отримають нові додаткові можливості для розширення бізнесу, збільшення кількості рейсів», – розповів Олександр Перцовський.

Укрпошта вже підписала договори з аеропортами, провела тендери з авіалініями та напрацювала нові логістичні процеси.

Наразі в роботі Укрпошти ключовим залишається аеропорт у Борисполі, адже він дає можливість щодня забезпечувати від 32 до 47 рейсів із експортними відправленнями. Тут також розпочали будівельні роботи для збільшення пропускної здатності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *