ОСТАННІ НОВИНИ

Масове замінування у Львові. Поліцейські шукають вибухівку у готелях, лікарнях та житлових будинках

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 15 травня, у Львові аноніми повідомили про замінування 13 житлових будинків, семи лікарень, а також семи готелів та міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

 

Так, як повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області, сьогодні о 9.50 на електронну пошту поліції прийшла інформація про замінування семи готелів у Львові.

«У повідомленні йшлось про замінування семи готелів, розташованих на вулицях Городоцькій, Тершаківців, Матейка, Яворівській, Поліщука, проспекті Чорновола та площі Князя Святослава у Львові. За вказаними адресами працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб. Поліцейські обстежуватимуть будівлі та прилеглі території», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

У свою чергу, координатор спільноти «Варта-1» Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook написав, що аноніми повідомили про замінування 13 житлових будинків на вулицях: Зелена, 11А, Івана Франка, 54, Івана Рудковича, 12, Паркова, 9, Юрія Мушка, 46, Літня, 10, Дитяча, 33, Михайла Коцюбинського, 11А, Кирила і Мефодія, 15А, Шота Руставелі, 6, Є. Петрушевича, 6, К. Левицького, 40 та С. Рильського, 8. Також невідомий повідомив про замінування і сімох лікарень на вулицях: Миколайчука, 9, Огієнка, 5, Орлика, 4, Чорновола, 1, Пекарській, 54, Я. Стецька, 3 та Некрасова, 15.

Окрім цього надійшла інформація про замінування міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Зазначимо, що останнім часом аноніми масово надсилають неправдиві повідомлення про замінування різних закладів Львова, зокрема, готелів та ТРЦ. СБУ у Львівській області поки не ідентифікувало «мінерів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *