ОСТАННІ НОВИНИ

«Антитіла» кличуть львів'ян на найбільший концерт в історії групи

Андрій Котенський

|

Популярний гурт «Антитіла» готується до свого першого стадіонного туру – у підтримку нового альбому Hello і з нагоди десятиріччя! Концерт у Львові, що відбудеться на «Арені Львів». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

«Півтора роки підготовки, ексклюзивна сцена, світло, режисерські фантазії і шоу здивують кожного! Пісні, які вже полюбились мільйонам по всій країні та за її межами, вперше прозвучать на стадіонах України!», – йдеться у повідомленні.

«Антитіла» заспівають разом із десятками тисяч рідних по духу людей. На прихильників групи чекатиме розширена музична програма у супроводі яскравого шоу, під теплим, майже літнім небом.

У концерті прозвучать найкращі композиції зі всіх попередніх платівок, хіти TDME та «Лови момент», а також прем’єри абсолютно нових пісень із нового альбому Hello.

Стадіонний тур гурту «Антитіла» відбудеться у п’яти містах України. Стартує група, власне, зі Львова – 25 травня, на «Арені Львів». Далі гастрольний графік музикантів охопить стадіони у таких містах: у Харкові (7 червня), Полтаві (15 червня), Одесі (24 серпня, у День Незалежності України). А завершиться турове live-шоу 17 листопада у столиці – в Палаці Спорту.

Як відомо, у 2018 році Антитіла ставали володарями багатьох премій, зокрема вибороли звання «Найкращий рок-гурт» за версією Національної премії «Золота жар-птиця». Антитіла одні з перших представляли Україну на масштабному фестивалі SXSW у США, а також на найпрестижнішому музичному фестивалі Європи SZIGET, Угорщина.

Львівський концерт відбудеться на «Арені Львів», 25 травня 2019 року об 19:00. Квитки можна придбати на сайті Concert.ua.

Спеціальним музичний гість концерту MELOVIN – представник України на Євробаченні-2018.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *