ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські не знайшли вибухівки у «замінованих» готелях Львова

Наталя Дуляба

|

У «замінованих» сьогодні вранці, 10 травня, львівських готелях правоохоронці так і не виявили жодних вибухонебезпечних предметів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

Анонім надіслав на електронну скриньку поліції повідомлення про замінування п’ятьох готелів у Львові, розташованих на вулицях Городоцька, Тершаківців, Яна Матейка, Князя Святослава та на проспекті В’ячеслава Чорновола.

«На місцях працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглі території – вибухонебезпечних предметів не виявлено», – йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють особу зловмисника, яка надала неправдиве повідомлення про замінування, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у Львові знову почастішали фейкові замінування. 8 травня анонім «мінував» п’ять готелів і два торгові центри, 7 травня – теж п’ять готелів.

Також 6 травня невідомий повідомив про замінування сімох готелів та двох торгових центрів. 3 травня вибухівку «закладали» у п’ять готелів, аеропорт та вокзал, 4 травня – у вісім готелів міста. Втім у жодному з цих випадків вибухонебезпечних речовин поліцейські так і не виявили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *