ОСТАННІ НОВИНИ

Топ-20 затребуваних професій області

Анастасія Мельник

|

Станом на 1 травня Львівщина вкрай потребує водіїв автотранспортних засобів, швачок та операторів автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок. Про це у відповідь на запит Львівського порталу повідомила заступниця начальника відділу організаційної роботи та архівної справи Львівського обласного центру зайнятості Мирослава Довбуш.

 

«Загалом протягом січня-квітня 2019 року 6 605 роботодавців надали інформацію про потребу у робітниках», – йдеться у повідомленні.

Подаємо топ-20 професій із найбільшою кількістю вакансій станом на 1 травня:

Отож,  із наданої інформації виходить, що Львівська область нагально потребує робітничих працівників. Їм  роботодавці в середньому готові платити від 4 тис. до 9 тис. грн в місяць.

У Львівському центрі зайнятості також додають, що середній розмір заробітної плати у вакансіях, які були заявлені роботодавцями до обласної служби зайнятості станом на 1 травня становив у  Львові –7 180,7 грн  та у Львівській області – 6 687,6 грн.

Із отриманої відповіді ми також можемо говорити про серйозний надлишок вакансій певних професій у Львівській області станом на 1 травня:

Як повідомляв Львівський портал, середня зарплата в Україні перевищила 10 тисяч гривень. А відтак, середня заробітна плата в доларовому еквіваленті майже досягла рівня 2013 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *