ОСТАННІ НОВИНИ

Голові сільради, яка сама себе преміювала, загрожує 8 років в’язниці

Соломія Головіна

|

Голови однієї із сільських рад у Стрийському районі, яка протиправно себе преміювала на 20 тис. грн, загрожує 8 років в’язниці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Скориставшись службовими повноваженнями, жінка упродовж листопада 2015 року – лютого 2017 року 15 разів вчинила вказане кримінальне правопорушення. Чиновниця підписувала та видавала розпорядження, до яких безпідставно вносила відомості щодо свого преміювання. У результаті таких дій зловмисниці нарахували та виплатили 20 тис. грн.

За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно голови однієї із сільських рад, яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч.2,3 ст.191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно).

Тепер за вчинене фігурантці загрожує до 8 років ув’язнення та трирічне позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *