ОСТАННІ НОВИНИ

Біля «Південного» збудують 8-поверховий готель із офісами та рестораном

Наталя Дуляба

|

На вул. Щирецькій, 36 ТзОВ «Захід-Капітал-Буд» та приватне підприємство «Модель» зведуть комплекс туристичної інфраструктури з закладом харчування, офісами та готельними номерами. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав виконавчий комітет міськради Львова сьогодні, 10 травня. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з рішенням, офісно-готельний будинок зводитимуть на земельній ділянці площею 0,69 га, цільове призначення якої – для будівництва і обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування. Категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ділянка входить у зону Г-2 – торгово-ділову зону місцевого значення.

Будівництво вестимуть неподалік від ТВК «Південний», поруч також знаходиться ресторан «Гуцульський двір».

Виконавчий комітет дозволив забудувати земельну ділянку на 23%, а також встановив, що висота об’єкта не повинна перевищувати 34,5 м. Втім граничну висоту потрібно ще узгодити з аеропортом «Львів».

Як видно з попередньої візуалізації, майбутній готельно-офісний будинок матиме 8 поверхів.

Зазначимо, питання щодо цього будівництва члени виконкому розглядали вже кілька разів і щоразу переносили через низку запитань. Втім сьогодні містобудівні умови та обмеження видали без будь-якого обговорення.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Захід-Капітал-Буд» створили менше року тому – у серпні 2018-го. Зареєстроване за адресою майбутнього будівництва. Його засновниками є Оксана Анищик та Тетяна Федишин.

Основний вид діяльності вказаний як організація будівництва будівель. Розмір статутного капіталу фірми – 50 000 грн.

Приватне підприємство «Модель» існує з 1997 року і зареєстроване на вул. Щирецькій, 36/16. Його засновницею є Олена Писарчук – донька екс-регіонала та власника ТВК «Південний» Петра Писарчука.

Основний вид діяльності підприємства вказаний як діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Розмір його статутного капіталу становить 7 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *