ОСТАННІ НОВИНИ

Усі ветклініки Львова можуть отримувати кров з єдиного у місті банку крові ЛКП «Лев»

|

Ветеринарні клініки Львова можуть отримувати кров з єдиного у місті банку крові ЛКП «Лев». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Як повідомляється, переливання крові дає змогу рятувати життя тварин та пришвидшувати їхнє одужання при найрізноманітніших захворюваннях чи травмах. Єдиний у Львові банк крові для собак діє на базі комунального підприємства «Лев». Проте він дає змогу рятувати не лише пацієнтів «Лева», а також може бути корисний для порятунку пацієнтів у ветеринарних клініках не тільки Львова, але й інших міст України.

«Компоненти крові, що ми забираємо і зберігаємо, застосовували не тільки для наших пацієнтів, але й у інших клініках, оскільки маємо можливість транспортувати кров у ветеринарні клініки Львова та України з консультаціями для застосування», — зазначив лаборант ЛКП «Лев» Тарас Басараб.

Нагадаємо, наприкінці березня цього року у Львові розпочав роботу перший у Західній Україні банк крові для тварин. Також у Першій комунальній ветеринарній клініці ЛКП «Лев» завдяки банку крові врятували життя першому пацієнту.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *