ОСТАННІ НОВИНИ

У період свят послугами Львівського залізничного вокзалу скористалися майже 50 тисяч пасажирів

Анастасія Мельник

|

Львівський залізничний вокзал у святковий період став справжнім туристичним центром. Адже упродовж 25 квітня – 1 травня 2019 року його послугами скористалися майже 50 тис. пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

 

«Західний регіон України вже традиційно є одним із найпопулярніших напрямків подорожей залізницею впродовж святкових періодів», – йдеться у повідомленні.

Залізничники зазначають, що із загальної кількості – 23 тис. 248 осіб – це  пасажири, які подорожували в далекому сполученні, ще понад 26 тис. 300 осіб придбали квитки на приміські поїзди.

Також варто нагадати, що у зв’язку з реконструкцією площі Двірцевої з 31 березня цього року Укрзалізниця запровадила додаткову зупинку низки пасажирських поїздів на станції Підзамче. Відтак, упродовж 25 квітня – 1 травня послугами вокзалу на станції Підзамче скористалося понад 600 пасажирів, що планували подорожі в далекому сполученні. Майже 4,5 тис. осіб у цей період придбали квитки на поїздки приміськими поїздами.

У прес-центрі також додають, що високим попитом у період святкової пори користувалися кімнати відпочинку залізничного вокзалу, у яких упродовж зазначеного часу проживало понад 200 гостей міста Лева.

Як раніше повідомляв Львівський портал, послугами Укрзалізниці, у межах країни, впродовж Великодніх та травневих свят, з 25 квітня по 5 травня 2019 року, скористалися 1 млн 481 тис. пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *