ОСТАННІ НОВИНИ

Шевченко викликав на збір синьо-жовтої команди 11 легіонерів

Анастасія Мельник

|

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко викликав на найближчий збір  головної команди країни 11  гравців, які виступають в іноземних чемпіонатах. Про це Львівському порталу повідомили у ФФУ.

 

У списку  викликаних — Євген Коноплянка («Шальке», Німеччина), Андрій Ярмоленко («Вест Хем Юнайтед», Англія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Руслан Маліновський («Генк», Бельгія), Роман Яремчук, Ігор Пластун, Роман Безус (усі — «Гент», Бельгія), Іван Петряк («Ференцварош», Угорщина), Едуард Соболь («Яблонець», Чехія), Артем Кравець («Кайсеріспор», Туреччина), Василь Кравець («Леганес», Іспанія).

Голкіпер іспанського «Леганеса» Андрій Лунін у складі збірної України U-20 вирушить на чемпіонат світу, який розпочнеться в Польщі 23 травня. Він приєднається до національної збірної у разі, якщо команда U-20 припинить виступ на турнірі.

Збірники з іноземних чемпіонатів прибудуть у розташування національної команди 25 травня, а саме у харківський готель Superior Golf & Spa Resort. Двоє легіонерів Едуард Соболь та Артем Кравець можуть бути задіяні в матчах заключних турів чемпіонатів Чехії та Туреччини, які відбудуться 26 травня. У такому разі вони приєднаються до головної команди країни 1 червня — разом із гравцями, які виступають в національній Прем’єр-лізі.

Повний список виконавців, викликаних на збір, буде оголошено пізніше.

Нагадаємо, що 7-го та 10 червня у Львові збірна України проведе поєдинки відбірного турніру Євро-2020 проти команд Сербії та Люксембургу.

Як повідомляв Львівський портал, збірна України з футболу у першому матчі відбору на «Євро-2020» проти збірної Португалії здобула вольову нічию.  Опісля з рахунком 2:1 синьо-жовті здобули перемогу над Люксембургом.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *