ОСТАННІ НОВИНИ

Через два тижні депутати облради заслухають прощальний звіт Синютки

Соломія Головіна

|

Львівська обласна рада збереться на чергову сесію 21 травня. Таке рішення прийняли сьогодні, 7 травня, під час засідання президії облради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

У порядок денний внесли понад півсотні питань. Серед них – звіт  про роботу за 2018 рік голови Львівської облради Олександра Ганущина та керівника Львівської ОДА Олега Синютки, який нещодавно заявив про свою відставку.

«Він гідно відпрацював ці роки на посаді голови ЛОДА. Це буде такий фінальний звіт про його роботу перед депутатами», – зазначив Олександр Ганущин.

Також депутати мають прийняти рішення про затвердження Концепції функціонування Будинку ветерана.

У блоці екологічних питань – інформація ЛОДА щодо виконання Програми заходів для налагодження системи поводження з ТПВ у Львові на 2017-2019 роки та стан поводження з ТПВ у області з липня 2017 року до січня 2019 року, а також інформація про виконання Регіонального плану та Стратегії управління відходами у Львівській області до 2030 року.

Окрім цього, під час пленарного засідання заслухають інформацію про ситуацію, яка сталася внаслідок обвалу карстових порід у Стебнику, а також про діяльність на території області суб’єктів господарювання країни-агресора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *