ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть трьох львів’ян, які через Telegram збували наркотики по Сихову

Наталя Дуляба

|

Правоохоронці завершили досудове розслідування щодо трьох львів’ян, яких підозрюють в організації продажу та збуту наркотичних речовин на території Сихівського району. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Як з’ясували поліцейські, до злочину причетні троє львів’ян: 21-річний організатор та його двоє співучасників віком 22 та 18 років.

Аби збувати наркотики і психотропні речовини, один із них використовував месенджер «Telegram». Двоє інших робили на території Сихова так звані «заклади» із наркотиками, а інформацію про їхнє місце розташування надсилали організатору, а той – клієнтам.

Під час затримання у зловмисників вилучили понад 9 г канабісу та більше 2 г амфетаміну. Крім цього, у місцях «закладів» було виявлено ще 8 г канабісу.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 КК України (організація, незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин у великих розмірах та особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинений за попередньою змовою групою осіб). За вчинене на зловмисників чекає позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна.

Обвинувальний акт вже скерували на розгляд у Сихівський районний суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *