ОСТАННІ НОВИНИ

У багатоповерхівці на Сихові чоловік відкрив вогонь із газового пістолета

Наталя Дуляба

|

Вчора, 3 травня, близько 16:50 год. на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на балконі одного з багатоквартирних будинків на проспекті Червоної Калини невідомий чоловік здійснив кілька пострілів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

«На місці події працювала слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці встановили, на балконі якої саме квартири на дев’ятому поверсі будинку були здійснені постріли. У помешканні, окрім 36-річного власника квартири, знаходилися двоє його знайомих львів’ян віком 34 та 37 років», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські вилучили предмет, схожий на газовий пістолет, дві гільзи та скерували їх на експертизу. Чоловіків доставили у Сихівський відділ поліції. Як пояснив 37-річний гість власника квартири, два постріли у повітря з газового пістолета здійснив саме він.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання –  штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, призначені експертизи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *