ОСТАННІ НОВИНИ

Концерт, благодійна лотерея, Кривий танець та забави. Що завтра відбуватиметься у Шевченківському гаю?

Наталя Дуляба

|

Вже завтра, 5 травня, у Шевченківському гаю відбудеться благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння» разом, для гостей якого підготували чимало цікавих розваг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Фестиваль розпочнеться об 11:00 і триватиме до 21:00 год. У програмі – Архиєрейська Літургія з перекладом мовою жестів, благодійна лотерея, кривий танець, концерт за участю Соломії Чубай та гурту «Джалапіта», Софії Федлини, гурту «Дико Brass», гурту «Popry vse».

Як повідомили Львівському порталу у прес-службі НОК України у Львівській області, до фестивалю у Шевчкеніквському гаю долучаться й спортсмени, які проведуть Великодній забіг з дистанцією 1 км. Спробувати власні сили у бігу зможуть як діти, так і дорослі. Найкращі з них отримають медалі.

Також всесвітньо відомий боксер Роман Джуман проведе для всіх охочих олімпійську розминку.

Крім того, на території Шевченківського гаю діятимуть 15 розважальних майданчиків: театральний, молодіжний, інтелектуальний, дитячий, співочий, сімейний та інші. Усі охочі зможуть навчитися розписувати пряники, створювати віночки з лози, відкриють для себе незвідані грані писанкарства.

Зібрані під час благодійного фестивалю кошти скерують на підтримку хірургічного відділення Шпиталю Шептицького, соціальне служіння УГКЦ для нечуючих та розвиток освітнього «Центру Дзеровича», а також на підтримку роботи Церкви з молоддю.

Зазначимо, що фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом» вже водинадцяте організовує благодійна організація «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ  за підтримки служби у справах дітей ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *