ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові впіймали 22-річного наркоторговця

Соломія Головіна

|

У Львові правоохоронці викрили 22-річного продавця наркотичних речовин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Як зазначається, інспектори роти тактико-оперативного реагування під час патрулювання 28 квітня на вулиці Княгині Ольги побачили підозрілого чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з офіцерами поліції. У патрульній поліції поінформували, що під час поверхневої перевірки в особи виявили чотири згортки з речовинами ймовірно наркотичного походження, які буди запаковані як так звані «закладки».

Сам 22-річний мешканець Львова зізнався правоохоронцям, що це амфетамін і він продає дані речовини своїм друзям. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції, яка вилучила речовину на експертизу.

Також молодик обмовився, що 30 квітня йому має прийти поштове відправлення з амфетаміном.

Інспектори передали інформацію про ймовірне поштове відправлення із забороненими речовинами управлінню протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області. Працівники УПН встановили, що львів’янина не зупинило те, що його вже затримували поліцейські і він змінив адресу отримання поштового відправлення. 2 травня працівники УПН спільно з патрульними затримали чоловіка після отримання посилки. Експерти відкрили коробку, в якій було близько 30 грамів ймовірно амфетаміну.

Тепер громадянину загрожує кримінальна відповідальність за ст. 307 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *