ОСТАННІ НОВИНИ

Новостворена будівельна фірма викупила занедбаний будинок біля Львівської політехніки

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «Нат-Гранд» придбало одноповерхову занедбану будівлю на вул. Глибокій, 5 за 3 620 000 грн. Про це йдеться на порталі публічних закупівель Prozorro, передає Львівський портал.

 

Управління комунальної власності Львівської міськради виставило на аукціон нежитлове приміщення загальною площею 144,7 кв м на вул. Глибокій, 5, що відразу неподалік Львівської політехніки.

Стартова ціна об’єкта становила 1 770 924 грн. Сама будівля не несе історичної цінності і перебуває у занедбаному стані.

На торги подались 5 учасників: дві фізичні та три юридичні особи. Втім за приміщення активно боролись дві фірми: ТзОВ «Новий Львів розвиток» і ТзОВ «Нат-Гранд». Саме останнє підприємство запропонувало за будівлю найбільшу суму, 3 620 000 грн, що вдвічі більше від її стартової ціни.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Нат-Гранд» створили менше двох місяців тому, у березні цього року. Його засновницею є львів’янка Наталія Мартинюк.

Основний вид діяльності ТзОВ «Нат-Гранд» вказаний як організація будівництва будівель. Розмір його статутного капіталу складає 1 100 000 грн.

Зазначимо, що біля проданого будинку на вул. Глибокій кілька років тому вже звели новий житловий будинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *