ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею митники знайшли в автомобілі майже 700 кілограм контрабандних сосисок

Вероніка Рой

|

Вчора, 2 травня, у пункті пропуску «Шегині – Медика» в автомобілі 28-річного українця працівники Львівської митниці ДФС знайшли 680 кілограм контрабандних сосисок. Про це Львівському порталу повідомили ДФС у Львівській області.

 

Як повідомляється, українець повертався з Республіки Польщі в Україну через пункт пропуску «Шегині – Медика» автомобілем Nissan Primastar. Для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Під час митного оформлення у митників виникла підозра щодо наявності у вказаному автомобілі товарів, які належать до категорії, на переміщення яких через митний кордон України встановлено заборони чи обмеження. У зв’язку з цим автомобіль було скеровано в місце поглибленого огляду транспортних засобів.

«Там в багажному відділенні автомобіля серед особистих речей було виявлено курячі сосиски в кілограмових герметичних упаковках загальною вагою 680 кг. Громадянин повідомив, що придбав сосиски в Республіці Польщі для власних потреб», – мовиться у повідомленні ДФС.

Такі дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ст. 471 Митного кодексу України. Предмети порушення митних правил вилучено та передано на склад митниці. Справу скерують до суду.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *