ОСТАННІ НОВИНИ

У Радехівському районі зловмисник зарізав односельчанина та втік

Вероніка Рой

|

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який під час конфлікту кухонним ножем вбив односельчанина та втік з місця події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

У Радехівське відділення поліції 30 квітня надійшло повідомлення від медиків про те, що приїхавши на виклик, у квартирі будинку в одному із сіл району вони виявили тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу загиблого – 50-річного власника помешкання. Окрім того, під час огляду тіла експерт-криміналіст виявив сліди насильницької смерті, а саме поріз на шиї.

«Працівники Радехівського відділення поліції спільно з оперативниками Головного управління Нацполіції Львівщини встановили, що в ніч з 29 на 30 квітня на вулиці у чоловіка виникла сварка з його 21-річним односельчанином. Конфлікт продовжився у квартирі загиблого, де гість кухонним ножем наніс господарю поранення, внаслідок якого той помер», – мовиться у повідомленні поліцейських.

Зловмисник затриманий, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Також йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст.118 (Умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця). Санкція статті передбачає максимальне покарання – позбавлення волі на строк до двох років.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *