ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти гатили по українських позиціях та обстріляли будинки у Чермалику. Є поранені

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 26 квітня, збройні російські формування 23 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, при цьому дев’ять разів застосовуючи заборонені Мінськими угодами мінометів калібрів 120 і 82 мм. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’днаних сил.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти 18 разів обстріляли українські поблизу Авдіївки, Павлополя, Пісків,  Питного, Мар’їнки, Чермалика, Гнутового та Широкиного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник 5 разів обстріляв позиції наших підрозділів у районі Луганського, Кримського, Світлодарська, Станиці Луганської.

Упродовж минулої доби ворог також обстрілював захисників України з озброєння бойових машин піхоти, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, 26 квітня двох окупантів було знищено, чотирьох – поранено. Також військовослужбовці Об’єднаних сил знищили вантажівку окупантів.

Також минулої доби збройні формування Російської Федерації обстріляли зі стрілецької зброї село Чермалик, внаслідок чого отримав поранення місцевий мешканець.

Від початку поточної доби противник двічі обстріляв українські позиції в районі Новоселівки Другої, та Широкиного. Втрат серед наших військовослужбовців немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *