ОСТАННІ НОВИНИ

Де завтра у Львові організовують Великодній сніданок для бездомних і потребуючих?

Наталя Дуляба

|

У неділю, 28 квітня, у Великдень, для бездомних та потребуючих у Львові організовують святковий сніданок відразу у двох локаціях: у палаці мистецтв та у Центрі обліку та нічного перебування бездомних. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

 

О 10:00 год. Великодній сніданок розпочнеться у Центрі обліку та нічного перебування бездомних, що на вул. Кирилівській, 3-А. Відтак люди, які через різні життєві обставини не мають домівки, зможуть спільно покуштувати традиційні великодні українські страви: паску, яйця, ковбаску, випічку та інші наїдки.

До організації сніданку традиційно долучилися релігійні громади Львова, благодійники та підприємці. Великодній сніданок у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб відбудеться уже вдесяте.

Також о 12:00 год. Великодній сніданок проводитимуть у Львівському палаці мистецтв, що на вул. Коперника. 17. Його організовує Спільнота взаємодопомоги «Емаус-Оселя».

Як повідомляв Львівський портал, цього року потребуючі у Львові отримають майже 3000 продуктових наборів до Великодня. Частину із них сьогодні, у Велику суботу, освятили і роздали у Гарнізонному храмі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *