ОСТАННІ НОВИНИ

Нещодавно створена фірма збудує на Сихові новий житловий комплекс

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив ТзОВ «Новий люкс» містобудівні умови та обмеження на проектування і будівництво багатоквартирного житлового комплексу із вбудованими громадськими приміщеннями, автостоянкою і трансформаторною підстанцією на вул. Навроцького, 31. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 26 квітня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

ТзОВ «Новий люкс» зводитиме новий житловий квартал неподалік 8-ої лікарні. Будівництво вестимуть на земельній ділянці площею 0,78 га, цільове призначення якої – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Ділянка належить до земель житлової та громадської забудови та входить у зону Ж-3 – зону багатоквартирної житлової забудови (5-9 поверхів).

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку на 48% та знести існуючі на ній будівлі. Також висота майбутнього житлового комплексу не повинна перевищувати 32,6 м.

Як зазначив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, житлові будинки на вул. Навроцького матимуть різну висоту і сягатимуть від 2 до 9 поверхів.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ «Новий люкс» створили менше року тому – у червні 2018-го. Зареєстроване воно за адресою майбутнього будівництва.

Засновниками ТзОВ «Новий люкс» є Ярослав Пащак та однойменна компанія, що також зареєстрована на вул. Навроцького, 31. Її власником теж є Ярослав Пащак. Водночас йому належить ще низка фірм, що займаються збором і постачанням води, оптовою торгівлею, будівництвом.

Основний вид діяльності ТзОВ «Новий люкс» вказаний як організація будівництва будівель. Розмір його статутного капіталу становить 2 млн грн.

Додамо також, у 2015 році фірма «Львів-реставрація», співвласником якої є Ярослав Пащак, займалась консервацією руїн синагоги «Золота Роза».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *