ОСТАННІ НОВИНИ

На Великодні свята на вулицях Львова побільшає правоохоронців

Соломія Григор'єва

|

Під час святкування Великодня поліцейські забезпечуватимуть публічний порядок. Окрім храмів, особливу увагу правоохоронці приділятимуть патрулюванню центральних площ міст та сіл, де проводитимуться масові святкові заходи. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

«Для забезпечення правопорядку на Львівщині буде залучено більше 2700 поліцейських та бійців Національної гвардії України. Особливу увагу правоохоронці приділятимуть охороні публічного порядку поблизу кожного з більш ніж двох тисяч храмів області, де проводитимуться святкові богослужіння. Для оперативного реагування на звернення буде збільшено кількість слідчо-оперативних груп, у посиленому режимі також працюватимуть вибухотехніки та кінологи», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Андрій Таран.

Поліцейські закликають мешканців дотримуватись правил поведінки у публічних місцях, не порушувати правопорядок та бути взаємоввічливими, особливо в «обливаний» понеділок. Не зловживайте спиртним, особливо якщо плануєте невдовзі сідати за кермо автомобіля.

У випадку, якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину або правопорушення, повідомляйте про це на оперативну лінію 102 або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях.

Також нагадуємо – у період свят зростає кількість квартирних крадіжок. Це обумовлено тим, що багато людей святкують не вдома, залишаючи помешкання без нагляду і з цього користають квартирні злодії. Тому – не забуватйте про безпеку своїх помешкань, попросіть сусідів подивитись за квартирою у час вашої відсутності та не повідомляйте незнайомцям і у соціальних мережах про свої плани.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *