ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового побільшає заступників

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада внесла зміни до структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів. «За» відповідну ухвалу сьогодні, 25 квітня, проголосували 42 депутати, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Відтепер в Андрія Садового буде не чотири заступники, а п’ять. Депутати затвердили посаду заступника мера з питань безпеки міста.

Як пояснила директорка юридичного департаменту міськради Львова Гелена Пайонкевич, таке рішення вирішили прийняти, аби полегшити роботу заступника міського голови Львова з питань ЖКГ Сергія Бабака.

«Ми розуміємо, яке величезне навантаження йде на заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства. Зараз під його керівництвом є управління інженерного господарства, управління житлового господарства, всі шість районних адміністрацій і ще додатково ряд управлінь. Відповідно, пропонуємо запровадити посаду заступника міського голови з питань безпеки міста. У його підпорядкуванні буде знаходитися департамент з питань поводження з ТПВ, управління безпеки міста та управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення», – розповіла Гелена Пайонкевич.

За її словами, після такого кадрового рішення заступнику мера з питань ЖКГ підпорядковуватимуться департамент житлового господарства (управління житлового господарства, управління інженерного господарства, управління транспорту, управління капітального будівництва) та шість районних адміністрацій Львова.

Зазначимо, зараз в Андрія Садового є чотири заступники, один із яких поєднує відразу два напрямки: фінансово-економічні питання та питання містобудування.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *