ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відреконструюють Замарстинівський сквер. Візуалізація

Наталя Дуляба

|

ЛКП «Інститут просторового розвитку» розробив проект реконструкції Замарстинівського скверу, який передбачає зону для батьків та дітей, тетраедр для навиків альпінізму та мультифітнес-центр. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

Як розповів директор «Інституту просторового розвитку» Олег Шмід, зараз проект проходить експертизу, самі ж роботи планують розпочати орієнтовно наприкінці червня.

«Що ми намагалися зробити і яка проблема була в цьому сквері? Він був мертвий. Люди через нього лише проходили, не затримуючись. І треба було зробити якусь атракцію, щоб мешканці могли там вести якесь соціальне життя. Ми поділили сквер на дві частин, в центрі буде зона для батьків і дітей. Буде тетраедр для альпінізму і буде мультифітнес-центр із брусами та перекладинами для молоді. Всі ці речі поєднані стежками. Також буде облагороджено велодоріжку, яка вже там є збудована. Зауважу, що біля скверу є вул. Підрічна. Ми також розробили проект її ремонту. Вона виходить на вул. Липинського», – пояснив Олег Шмід.

За його словами, у сквері також висадять червоні клени та засіють польові трави.

(Натисніть на зображення для збільшення)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *