ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ взялася за сепаратистські настрої на Львівщині

Андрій Котенський

|

Управлінням Служби безпеки України у Львівській області проводиться перевірка за фактом поширення в мережі Інтернет провокаційного «опитування», у якому йдеться про «перспективи регіону» на кшталт «окремої незалежної держави» чи «приєднання до іншої держави». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Служби безпеки України у Львівській.

 

Відповідно до попередніх експертних висновків вказане «опитування» містить публічні заклики до посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Наразі СБУ вживає заходів для встановлення усіх причетних до організації вказаної провокації та притягнення їх до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

«З урахуванням набутого спецслужбою досвіду виявлення і блокування фактів діяльності російських спецслужб проти України, у т.ч. спрямованої на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в нашій державі, закликаємо мешканців регіону не піддаватись на провокації та не сприяти публічному поширенню вказаного «опитування», який є очевидним елементом ворожої пропаганди», – йдеться у повідомленні СБУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *