ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині надзвичайники двічі гасили пожежі в автомобілях

Вероніка Рой

|

Вчора вогнеборці двічі ліквідовували пожежі в автомобілях. Один випадок стався у місті Жовкві, а інший у – місті Яворів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

 

Так, 23 квітня о 23:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Жовква на вул. Б.Хмельницького, 11 в автомобілі Volkswagen.  На місце події негайно був направлений пожежно-рятувальний підрозділ 17 ДПРЧ м. Жовква. О 23:09 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу, та о 23:10 ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено ліву сторону моторного відсіку на площі 1 кв.м.

Також 24 квітня о 03:46 надійшло повідомлення про пожежу в м. Яворів на вул. Святоюрська, 4 в автомобілі Volkswagen Touareg та в фургоні Iveco. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці 23-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Яворів.

Рятувальники не допустити розповсюдження вогню і тим самим врятували 2 поруч розміщені автомобіля та кабіну від Iveco. Пожежу локалізували о 04:01 та ліквідували о 04:07. Вогнем знищено автомобіль Volkswagen Touareg, багажний відсік автомобіля Iveco.

Причини виникнення пожеж встановлюються. Внаслідок пожеж ніхто не постраждав.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *