ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею затримали чотирьох нелегалів з Пакистану

Вероніка Рой

|

Сьогодні вночі під час спроби незаконного перетинання державного кордону було затримано чотирьох громадян Пакистану. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

«На основі отриманої випереджувальній інформації, співробітники відділу «Шегині» разом з офіцерами оперативно-розшукового відділення виставили спільні прикордонні наряди на шляху ймовірного руху порушників. Близько опівночі прикордонники затримали трьох чоловіків без документів, зі слів громадян Пакистану. Четвертий порушник, теж пакистанець, вдався до втечі, але за деякий час був також розшуканий та затриманий охоронцями кордону», – йдеться у повідомленні.

Крім того, в ході пошукових дій, прикордонники проінформували своїх польських колег, які невдовзі на цьому ж напрямку, неподалік кордону затримали українця. Польські прикордонники повідомили що затриманий прямував в бік України і є підстави вважати що він мав намір зустріти та сприяти нелегалам в подальшому переміщенню Польщею.

Наразі тривають заходи із встановлення осіб затриманих, обставин їх прибуття в Україну та кола причетних до організації їх переправлення через кордон. Іноземців затримано в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України вчиненої групою осіб прийматиме суд.

Фото: прикордонники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *