ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль більше не хоче очолювати Закарпатську ОДА

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 23 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль подав Президенту України Петру Порошенку заяву про звільнення за власним бажанням. Про це йдеться на офіційному сайті держустанови.

 

«Прошу припинити моє перебування у відпустці та звільнити мене з посади голови Закарпатської ОДА за власним бажанням» – йдеться у заяві.

Зазначимо, що згідно з законодавством, голів місцевих державних адміністрацій призначає Президент України за поданням Кабміну.

Геннадій Москаль очолював Закарпатську ОДА з липня 2015 року.

Нагадаємо, відразу на наступний день після другого туру президентських виборів про своє звільнення заявив і голова Львівської ОДА Олег Синютка, який працював на цій посаді з кінця 2014 року.

Як повідомляв Львівський портал, у неділю, 21 квітня, відбувся другий тур чергових виборів Президента України. Главу держави українці обирали з-поміж чинного Президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського.

ЦВК наразі ще не опрацювала 100% протоколів. У президентських перегонах впевнено лідирує Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів, а Петро Порошенко – 24,4%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *